Businesspakka webinartilbud

Dette får du:

 1. Nettkurset Bli strikkedesigner fordelt på 8 moduler.
 2. Livstidstilgang til kursmaterialet.
 3. 8 spørretimer.
 4. Tilgang til egen kursgruppe på Facebook.
 5. Bonuser.
 6. Egen insidergruppe på Facebook, med livstidstilgang.
 7. Mulighet til å være med på flere kursrunder – uten at det koster noe ekstra.
 8. Kvalitetssjekk av én oppskrift til en verdi av 6000,-.
 9. Nettkurset Kreativ business – selg med suksess, fordelt på 4 moduler.

Total verdi: 31 994,-.

Din webinarpris: 15 997,-

Du sparer: 15 997,-

Du har 14 dagers angrefrist fra kursstart 4. mars.

 

Er du klar til å bli med på høstens morsomste eventyr? Fyll ut skjemaet under og bli med!

 

1
2
3
Contact
Payment
Delivery
Bli strikkedesigner
Bli strikkedesigner
kr21,997.00
kr15,997.00
Selg med suksess
Selg med suksess
kr9,997.00
Contact Information
Next

Dette inneholder Bli strikkedesigner:

Modul 1 – Kreativitet og inspirasjon

Bli kjent med din egen kreativitet og få et bevisst forhold til hva som inspirerer deg. Ta vare på designideene dine og lær å holde kreativiteten hellig.

Modul 2 – Beslutningens time

Forskjellen på et elendig design og et fabelaktig design ligger i detaljene. Hele uke 2 bruker vi til å finne de beste detaljene og teknikken, garn og farger til designet vårt.

Modul 3 – Strikkeprøver og strikkefasthet

I modul 3 kan vi endelig begynne å strikke for nå begir vi oss inn i strikkeprøvenes magiske verden. Her skal vi finne den riktige strikkefastheten til designet.

Modul 4 – Diagrammer

Skal du ha fletter, hullmønster eller fargemønster i designene dine kommer du til å trenge diagrammer. I modul 4 lærer du å lage gode diagrammer til oppskriftene dine.

Modul 5 – Utregninger

I modul 5 regner vi ut alle masketall, økinger og fellinger på alle plaggdeler og i alle størrelser. Vi bygger plagget, maske for maske, tall for tall.

Modul 6 – Skriv oppskriften

Vi skriver oppskriften, som selvfølgelig får riktig strikketerminologi. Når du er ferdig vil oppskriften din være en drøm å strikke etter.

Modul 7 – Oppstrikk og korrektur

Vi har kommet til oppstrikk av designet og alt du må tenke på i forbindelse med oppstrikk av en prototyp. I denne modulen tar vi også for oss den viktige korrekturen.

Modul 8 – Siste innspurt

Nå skal alt du har gjort til nå i kurset settes sammen til en oppskrift. Uansett hva du vil, selge oppskriften eller beholde den selv, vil du sitte igjen med en proff, lettforståelig og lekker oppskrift til slutt!

10 bonuser

Kurset inneholder en rekke bonuser med ekstra stæsj, ekstra materiale som jeg har lyst til å dele med deg.

 

Superbonus: Kvalitetssjekken

Hva er dette egentlig og hvordan foregår det? Når du har laget din første oppskrift ved hjelp av alt du har lært i kurset, har hatt den gjennom Big mama korrektur og satt den inn i en PDF og egentlig er klar for å dele den med verden, da sender du først oppskriften din til meg. Det jeg gjør er å gå gjennom oppskriften din supernøye for deretter å gi tilbakemelding til deg.

Dette går jeg gjennom i kvalitetssjekken:

 • Oppsettet. Er alle detaljer med? Og i logisk rekkefølge?
 • Teksten. Har oppskriften riktig terminologi? Er oppskriften lett å følge? Er alle detaljer med? Er den forståelig ved gjennomlesing?
 • Tallene. Jeg tar stikkprøver av utregningene og ser om det stemmer.
 • Bilder. Er bildene bra? Er de fristende? Kan bildene forbedres? Jeg gir tilbakemelding og eventuelt tips til forbedring.
 • Helheten. Jeg ser på hele PDF-en under ett og ser på hvordan den er satt opp utseendemessig. Er layouten god? Er oppskriften pen å se på? Er den fristende?

Når jeg har vært gjennom oppskriften din avtaler vi en zoomsamtale (den fungerer som webinaret du har vært med på, bare at vi ser hverandre og kan snakke sammen) der vi går gjennom oppskriften din. Du får tilbakemelding om både det som er bra og der det er forbedringspotensiale.

Målet med kvalitetssjekken er at du skal være 100% sikker på at din oppskrift er knallgod slik at du med stolthet og selvsikkerhet kan presentere den for verden.

Jeg heier på deg!

Og jeg ønsker deg den beste starten på din designkarriere, uansett om du vil pusle i det små eller satse stort. Derfor presenterer jeg deg med brask og bram i bloggen min når du er klar til å lansere din første oppskrift (eller ørtende, dersom du har holdt på en stund før du tok kurset mitt). Siden jeg har kvalitetssjekket oppskriften din kan jeg trygt skryte til verden om hvor bra oppskriften din er, og det gleder jeg meg skikkelig til å gjøre! Visste du at jeg har opp mot 5000 lesere på bloggen min hver eneste dag? Når jeg skryter av deg på min blogg får du masse deilig starthjelp!

Kreativ business – selg med suksess

Har du hørt at det er umulig å tjene penger på å designe med garn? Det har jeg også hørt. Derfor bestemte jeg meg en dag mot slutten av 2015 for å motbevise påstanden. Jeg gikk «all in» for å lære meg så mye som mulig om salg og markedsføring. Om jeg greide det? Hell yeah! Med den rette kunnskapen er det fullt mulig å tjene gode penger på å lage gode håndarbeidsoppskrifter og med solid innsats og tålmodighet er det fullt mulig å leve av det. Det er jeg beviset på. Og det er denne kunnskapen jeg deler meg deg i Selg med suksess.

Dette kurset har oppstart etter at Bli strikkedesigners 8 kursuker er over og gir deg som har lyst til å tjene penger på design den absolutt beste starten på din designbusiness. Kurset går over seks uker og består av 4 moduler og 2 implementeringsuker.

 

Modul 1 – Grunnlaget for suksess

Her legges grunnlaget for en suksessfull designbusiness. Hvor begynner man egentlig når man skal starte en ny business? Eller få fart på en business som hangler?

Modul 2 – Velg din salgskanal

Du må ha et hjem, en salgskanal, hvor du kan selge dine oppskrifter. Det er en jungel av muligheter der ute og jeg presenterer dem for deg slik at du kan velge det som passer for deg.

Etter modul 2 har vi en implementeringsuke hvor du får litt ekstra tid til å ta i bruk det du har lært.

Modul 3 – Markedsføring

Yeah baby, skal du selge må du markedsføre! Det må ikke være verken farlig eller skummelt, og best av alt – du trenger ikke å være en ekkel selger. Jeg lærer deg strategiene og tankesettet som skal til for å bli god.

Modul 4 – Skap engasjement

Skap engasjement så kundene vil elske å henge med deg. Engasjement er superviktig, men det er ikke opplagt hvordan man skaper dette engasjementet. Jeg lærer deg triksene.

Etter modul 4 har vi en siste implementeringsuke før den siste spørretimen.

Er du klar til å bli med på høstens morsomste eventyr og starte din egen designbusiness?
Fyll ut skjemaet under og bli med!

1
2
3
Contact
Payment
Delivery
Bli strikkedesigner
Bli strikkedesigner
kr21,997.00
kr15,997.00
Selg med suksess
Selg med suksess
kr9,997.00
Contact Information
Next